Naš proizvodni program obsega ovojne etikete, širok spekter samolepilnih etiket, fleksibilno embalažo, karte in vstopnice za različne priložnosti ter druge proizvode (všivni trakovi, riboni, termalni printerji...).
Izdelujemo tudi digitalne klišeje za knjigo in flexotisk - CTP.

Ovojne etikete
Ovojne etikete iz polipropilenske folije se uporabljajo pretežno v industriji osvežilnih brezalkoholnih pijač. Na ovojnih etiketah se dosegajo boljši efekti in intenzivnost barv kot na papirnih etiketah. Na etiketirnih linijah se dosegajo velike hitrosti etiketiranja. Bistvena prednost je tudi ekološki moment saj se lahko etiketa reciklira skupaj s plastenko.

Samolepilne etikete
Samolepilne večslojne etikete (multi label)
Uporabljajo se predvsem v primerih kjer je prostor namenjen etiketi omejen, teksta pa preveč. V tem primeru lahko na dimenziji ene etikete pridobimo 3 krat več prostora za tekste, saj lahko etiketo potiskamo tudi po hrbtni strani (na lepilo) in nato še na spodnjo etiketo (sendvič). Uporaba tudi v primeru, ko je plastenka in njena vsebina transparentna in se lahko hrbtna stran etikete prebere skozi plastenko (prihranek hrbtne etikete).

Labelroll etikete
So posebne etikete za majhne cilindrične izdelke ali epruvete, kjer ni dovolj prostora za tekste.

Prozorne etikete (no label look)
Etikete kjer se ne vidijo robovi, zaradi izredne prosojnosti etikete (kozmetika). Etikete dajejo izgled direktnega tiska.

Laminirane etikete
Dodatno zaščitene etikete zagotavljajo visoko odpornost pred različnimi vplivi, tudi mehanskimi.

Etikete z zlatotiskom
S posebnim postopkom dobi etiketa še dodaten žlahtnejši izgled. Uporabno predvsem v kozmetiki in na vinskih etiketah.

Fleksibilna embalaža
Pomemben del naše ponudbe predstavlja tisk fleksibilne embalaže za potrebe prehrambene, kemične in kozmetične industrije. Na področju prehrambene industrije izdelujemo največ fleksibilne embalaže za kavo in začimbe, medtem ko se za kozmetično industrijo največ fleksibilne embalaže pripravi za izdelavo testerjev.

Karte in vstopnice
Za potrebe smučišč, gledališč, kinematografov, kopališč in ostalih podobnih dejavnosti smo se specializirali tudi za izdelavo kart in vstopnic.

Digitalni klišeji za knjigo in flexotisk
Grafična priprava in izdelava digitalnih klišejev za knjigo in flexotisk.

Produkti  |  Tehnologija  |  O podjetju  |  Partnerji  |  Povpraševanje  |  Kontakti                                           © 2004-2012 Tenovis d.o.o.